MedWatch

Trump kræver alt eller intet-afstemning om sundhedsplan

Den amerikanske præsident Donald Trump har mistet tålmodigheden i forhold til forhandlingerne om hans lovforslag, der skal erstatte forgængerens sundhedsreform Obamacare.

Præsident Donald Trump afviser at forhandle mere om det lovforslag, som hans administration har fremlagt som bud på en erstatning af forgængerens sundhedsreform Obamacare.

Og fredag skal Republikanerne træffe en endelig beslutning om forslaget, der ellers var sendt til afstemning torsdag.

Mick Mulvaney, der er ansvarlig for budgettet i Det Hvide Hus, har på et møde med de republikanske medlemmer af Repræsentanternes Hus sagt, at præsidenten er færdig med at forhandle og kræver en afstemning fredag.

Det oplyser republikaneren Chris Collins, der er en af Trumps allierede.

"Præsidenten har sagt, at han vil have en afstemning i morgen (fredag, red.). Hvis forslaget af en eller anden grund bliver stemt ned, så bevæger vi os videre med andre dele af hans (Trumps, red.) dagsorden som eksempelvis en skattereform," siger Chris Collins.

På grund af modstand i præsidentens eget parti måtte lovgiverne i Repræsentanternes Hus udskyde den planlagte afstemning om Trump-administrationens sundhedsplan. Dagen var ellers planlagt til at blive en symbolsk sejr for Republikanerne.

Donald Trump og partifællerne i Repræsentanternes Hus havde lagt afstemningen, præcis syv år efter at Barack Obama skrev under på sin sundhedsreform.

Republikanerne måtte dog opgive at blive enige i denne omgang. Flere republikanere mener ifølge Reuters, at det konservative aftryk på planen er for småt. Andre og mere moderate republikanere er bekymrede for, at lovforslaget vil skade deres vælgere.

Republikansk sundhedsreform har fordele og ulemper

Republikanerne snart klar med sundhedsreform

Trump sætter første stød ind mod Obamas sundhedsreform

Trump vil lancere alternativ til Obamacare om få uger

Førsteprioritet for Trump er at ophæve Obamacare

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier