Det kæmpende biotekselskab Dandrit Biotech kan måske snart vejre morgenluft. Selskabet, der er noteret på OTC-børsen i USA, har igennem længere tid stået med kniven for struben, men nu kan en løsning være på vej, skriver Jyllands-Posten.

Her fortæller Thorbjørn Christensen, der er medejer af og direktør i investeringsselskabet PO-MA Invest, at en "fornuftig løsning" er oppe over.

"Der kommer forhåbentligt til at ske noget inden for kort tid. Vi er positive, men mere kan jeg desværre ikke sige på nuværende tidspunkt," siger han til morgenavisen.

Ifølge Jyllands-Posten er Dandrit-aktien dykket med 80 pct. siden juni 2015.

Michael Spangsberg, der blandt andet er manden bag BonBon-slik og forlystelsesparken BonBon-Land og nu har stor succes med Spangsberg-flødebollerne, har gennem PO-MA Invest investeret i Dandrit. Spangsberg-familien har tidligere udtalt til Dagbladet Børsen, at man ikke ønsker at investere flere penge i det skrantende biotekselskab. Også rigmanden Karsten Ree har brændt nallerne på Dandrit.

Bestyrelsesformand for selskabet, N. E. Nielsen, fortalte i starten af februar til Børsen, at han forventede en kapitaltilførsel på 10 mio. dollars inden for de næste 14 dage. Den lader dog stadig til at lade vente på sig.

  Dansk biotekselskab i investorlimbo  

  Rigmænd har tabt stort på børsfuser  

  Dansk biotekselskab finder partner i Saudi-Arabien