MedWatch

Jyske løfter også kursmål for Bavarian

Også en dansk bank er begejstrede efter Bavarian Nordics årsregnskab og følger flere udenlandske finanshuse og løfter kursmålet for selskabets aktie.

Jyske Bank melder sig i koret af analytikere, der blev positivt overrasket af Bavarian Nordics årsregnskab og hæver kursmålet for biotekaktien på trods af der ifølge banken ikke var meget nyt i regnskabet.

Jyskes kursmål øges til 390 kr. fra 360 kr., mens anbefalingen fortsat er "stærkt køb".

"Som forventet var der ikke meget nyt i Bavarian Nordics regnskab, der fortsat viste stærk fremgang i pipelinen," skriver banken.

Jyske Bank har efter regnskabet opjusteret bankens EBIT-estimat for 2017 med 17 pct. grundet lavere driftsomkostninger.

Bankens analytiker, Frank Hørning Andersen, ser tre store kurstriggere forude.

For det første vil Bavarian Nordic få en ny ordre på Imvamune fra USA i 2017.

"Vi vurderer, at det enten kan blive en kontrakt med en mere langsigtet forpligtelse fra den amerikanske regering, som også omfatter en forpligtelse fra Bavarian Nordics side om at bygge nye faciliteter i USA, eller en mindre etårig kontrakt, hvis forhandlingerne om en mere langsigtet aftale trækker ud," skriver han.

For det andet vil Bavarian Nordic i midten af 2017 offentliggøre fase 2-resultater for RSV-vaccinen.

"Positive resultater vil bane vejen for en sandsynlighedsjusteret værdi i markedsprognoserne. Vi mener, at en godkendt RSV-vaccine potentielt vil kunne tilføje omkring 200 kr. i værdi pr. aktie," skriver aktieanalytikeren.

For det tredje er den vigtigste trigger fase 3-resultaterne for Prostvac, som ventes i tredje kvartal.

"Vi vurderer, at resultaterne vil vise en bedring med hensyn til medianoverlevelse på mindst fire måneder, hvilket vil være nok til at få en godkendelse fra FDA," skriver Frank Hørning.

Bavarian-aktien stiger torsdag formiddag 2 pct. til 354 kr. efter en stigning på 9,3 pct. onsdag. Siden nytår er aktien steget mere end 40 pct.

Onsdag og torsdag har også analytikere fra Jefferies, Nordea og Piper Jaffray hævet deres respektive kursmål for Bavarian.

Bavarian får løftet kursmål efter regnskab

Bavarians ledelse skal selv have hånden på kogepladen

Bavarian-direktør peger på to guldgruber

Forsiden lige nu

Dansk epilepsialarm er blevet solgt til USA

Selskabet Ictalcare, der har Coloplast i ejerkredsen og har udviklet en særlig epilepsialarm, har solgt sine aktiver til et amerikansk selskab. Det er konklusionen på en strategisk proces, som har varet i flere år.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier