MedWatch

Lægemiddelstyrelsen advarer om slovakisk virksomhed

Hvis man som dansk lægemiddelvirksomhed har handlet med slovakiske Genus Pharma, skal man kontakte Lægemiddelstyrelsen, for virksomheden har benyttet sig af falske papirer.

Har I i jeres virksomhed handlet med slovakiske Genus Pharma s.r.o så læs videre.

Virksomheden er nemlig blevet taget i at benytte et forfalsket såkaldt GDP-certifikat, advarer Lægemiddelstyrelsen.

GDP står for Good Distribution Practice, men efter at de slovakiske lægemiddelmyndigheder er blevet kontaktet angående et sådan certifikat for virksomheden, for at verificere at det var gyldigt, har de konstateret, at Genus Pharma faktisk aldrig har haft en engrosforhandlertilladelse, og dermed heller ikke er blevet inspiceret af myndighederne. Derfor har virksomheden heller aldrig fået et GDP-certifikat.

Lægemiddelstyrelsen opfordrer derfor danske virksomheder til at kontakte dem på rapidalert@dkma.dk, hvis man har handlet med Genus Pharma, der sælger og markedsførergeneriske lægemidler- Alternativt er blevet tilbudt lægemidler fra dem.

Forfalskede lægemidler oversvømmer Afrika

Endnu et indisk selskab i FDA’s søgelys

Falske lægemidler koster EU mia af euro

Forsiden lige nu

Dansk epilepsialarm er blevet solgt til USA

Selskabet Ictalcare, der har Coloplast i ejerkredsen og har udviklet en særlig epilepsialarm, har solgt sine aktiver til et amerikansk selskab. Det er konklusionen på en strategisk proces, som har varet i flere år.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier