MedWatch

AZ’ kræfthåb viser gode resultater mod æggestokkræft

Et nyt kræftmiddel fra AstraZeneca har i et studie vist gode takter mod æggestokkræft.

AstraZenecas kræfthåb Lynparza viser nu også gode resultater mod æggestokkræft. Ifølge Reuters har lægemiddelkandidaten i et studie vist, at risikoen for sygdomsprogression er væk.

Lynparza tilhører en ny klasse af kræftmidler, såkaldte PARP-hæmmere, der blokerer enzymer, der er involveret i at reparere skadet DNA, og dermed hjælper til med at slå kræftceller ihjel.

AZ’ forskningsdirektør Sean Bohen udtaler, at han er ”ekstremt tilfreds med resultaterne”.

Lynparza var det første kræftmiddel i den nye klasse til at komme på markedet tilbage i 2014, men er i øjeblikket kun anbefalet som brug i fjerdelinjebehandling. Det seneste kliniske studie er udformet til at rykke op til en andenlinje vedligeholdelsesbehandling.

AstraZeneca sigter mod godkendelse med nye data for kræfthåb

AstraZeneca hæver bundlinjen efter stærk slutspurt

AstraZeneca taber på kolesterolmedicin, mens kræft lyser op

Forsiden lige nu

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året –det får aktien til at styrtdykke.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier