MedWatch

Genmab sendes til tops efter dugfrisk analyse

Et skulderklap fra et amerikansk børshus, der lægger ekstra milliarder til de kommercielle forventninger til Darzalex, får Genmab-aktien til at stige fra morgenstunden.

Genmab har fået en god start på børshandelen tirsdag, hvor aktien har lagt sig i toppen af det toneangivende danske aktieindeks, C20 Cap.

Efter ti minutters handel er Genmab steget 2 pct. til 1449 kr.

Fremgangen kommer, efter at det amerikanske børshus Jefferies tirsdag har løftet kursmålet for aktien til 1750 kr. fra 1500 kr.

Jefferies gentager desuden anbefalingen "køb" af Genmab og spår Genmabs kræftmiddel Darzalex endnu større succes end tidligere.

Således venter Jefferies nu, at Darzalex på sigt når et årligt topsalg på 8,1 mia. dollar, eller 56,5 mia. kr., alene i knoglemarvskræft. Det er 1,1 mia. dollar, eller omkring 7,7 mia. kr., mere, end børshuset tidligere så mulighed for.

Darzalex markedsføres af Genmabs partner - det Johnson & Johnson-ejede Janssen - og Genmab er berettiget til tocifrede royalties, eller procenter, af salget.

Amerikanere lægger milliarder oven i Darzalex-estimat

”Et lægemiddel som Darzalex kommer kun én gang hvert tyvende år”

Genmab runder milliard-milepæl i 2017 - og mere til

Tocifret januar-vækst for Genmabs guldæg i USA

Forsiden lige nu

Dansk epilepsialarm er blevet solgt til USA

Selskabet Ictalcare, der har Coloplast i ejerkredsen og har udviklet en særlig epilepsialarm, har solgt sine aktiver til et amerikansk selskab. Det er konklusionen på en strategisk proces, som har varet i flere år.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier