MedWatch

USA’s regering går med i søgsmål mod United Health

Det amerikanske justitsministerium er nu gået med i et søgsmål mod USA’s største sygekasse om overpriser for flere hundrede millioner dollars.

Et søgsmål mod den amerikanske sygekasse United Health fra 2011 har nu fået en ekstra sagsøger. Ifølge nyhedsbureauet Reuters drejer det sig om det amerikanske justitsministerium, der nu har meldt sig i koret i en sag, der er blevet startet af whistleblower Benjamin Phoelin. United Health er under anklage for at have opkrævet Medicare overpriser for hundredvis af millioner dollars.

Det er sket ved, at United Health har hævdet, at medlemmerne af det føderale sundhedsforsikringsprogram var mere syge, end de i virkeligheden var.

”Vi afviser disse mere end fem år gamle anklager, og vi vil bestride dem kraftigt, lyder det fra United Healths talsmand Matthew Burns i en udtalelse fra selskabet.

Der er ikke opgjort en samlet skadesopgørelse i søgsmålet.

Zealand-partner får vigtig USA-kontrakt

Amerikansk sygekasse topper forventningerne

UnitedHealth køber op for 16 mia kr

Forsiden lige nu

Genmab søger om ny godkendelse hos EMA

I Europa vil Genmab nu til at have hovedproduktet, Darzalex, godkendt til førstelinjebehandling for knoglemarvskræft. Det udløser en ny milepælsbetaling fra partneren Janssen. (Opdateret 13.35)

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier