MedWatch

Allergan fortsætter aftaleivrighed

Allergan har efter en lang række opkøb nu indgået to aftaler, der omhandler dels et Parkinsons-middel og dels et mave-tarm-middel.

Det seneste halve år har budt på en lang række handler for Allergan, og selskabet ser ifølge FierceBiotech ikke ud til at være færdige.

Allergan fik en gevaldig økonomisk indsprøjtning fra juli måneds 40 mia. dollars store frasalg af den generiske division til Teva, og en smule af de penge bliver nu brugt på to aftaler.

Den ene er en eksklusiv option på at købe Lysosomal Therapeutics og dennes pipeline af neurologiske sygdomsbehandlinger, som føres af en Parkinsons-lægemiddelkandidat, hvilket er et nyt område for Allergan. Optionen vil blive udløst, efter at et fase 1B-studie med den fremmeste kandidat LTI-291 er afsluttet.

Den anden aftale med Assembly Biosciences giver Allergan globale rettigheder til to prækliniske lægemiddelkandidater til colitis ulcerosa (ABI-M201) og Crohns sygdom, samt to andre potentielle lægemidler mod irritabel tyktarm. Allergan betaler en forskudsbetaling på 50 mio. dollars og de sædvandlige milepælsbetalinger og royalties.

Allergan i milliardhandel med gammel bekendt

Allergan køber diabetesselskab i milliardhandel

Allergan vil købe Vitae og tænder raket under aktien

Allergan på nyt stort øjenopkøb

Allergan køber amerikansk øjenselskab

Pengene brænder i lommen hos Allergan

Forsiden lige nu

MedWatch-indeks: Endnu en tung uge for biotekaktierne

Nedturen ser ud til at fortsætte for de danske biotekaktier, som alle oplevede kursfald i uge 47. Novo Nordisk ender for en efterhånden sjælden gangs skyld på toppen i MedWatch-indekset, efter at have givet markedet tiltro til fremtiden på sin kapitalmarkedsdag.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier