MedWatch

Stor udvidelse hos Biogen i Hillerød

Biotekvirksomheden Biogen har indviet nye produktionsfaciliteter i Hillerød, hvor der nu skal produceres endnu flere biologiske lægemidler til hele verden.

Siden 2014 har den amerikanske biotekvirksomhed Biogen i Hillerød arbejdet på at udvide sin produktion af lægemidler til hele verden, bortset fra hjemlandet USA. Nu har virksomheden indviet nye produktionsfaciliteter i Hillerød, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Med udvidelsen kan Biogen producere flere biologiske lægemidler på samme tid, blandt andet Tysabri til behandling af multipel sklerose og Benepali til behandling af leddegigt.

Investeringen er på 130 millioner US dollars svarende til 880 millioner kroner.

Med til indvielsen var bl. a. sundhedsminister Sophie Løhde (V).

"Medicinalindustrien har stor betydning for Danmark. Rigtig mange danskere arbejder i industrien, der skaber nye arbejdspladser og vækst herhjemme, og lægemidler er i dag en af vores vigtigste eksportvarer," sagde Sophie Løhde ifølge avisen.

Biogen i Danmark ramt af massefyring

Blockbuster er Biogens vækstmotor

85 nye job i Biogen

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier