MedWatch

Lægemiddelstyrelsen leder efter tre chefer

Jagten er nu gået ind på de personer, som skal udgøre ledelsen i Lægemiddelstyrelsen sammen med direktør Thomas Senderovitz.

Uret tikker ned til, at Thomas Senderovitz sætter sig i direktørstolen hos den genetablerede Lægemiddelstyrelse den 1. april, og dermed er jagten også gået ind på dem, som skal være i ledelsen med ham. Styrelsen søger kandidater til at varetage tre stillinger. Det skriver Dagens Pharma.

"Jeg lægger stor vægt på, at de kommende chefer indgår i en ledelse af den samlede styrelse, der virkelig fungerer som et team. Det er en helt afgørende forudsætning for at kunne realisere regeringens ambitioner om kortere sagsbehandlingstider, intensiveret samspil med sektoren og stærkere international positionering," siger Thomas Senderovitz på styrelsens hjemmeside.

Der er tale om de tre stillinger som lægemiddelfaglig chef i godkendelsesenheden, chef for enheden for lægemiddelovervågning og medicinsk udstyr samt stillingen som økonomichef.

Ansøgningsfristerne ligger henholdsvis den 29. marts for de to første stillinger og den 7. april for stillingen som økonomichef.

”Min prioritet er at sikre gode og effektive lægemidler til befolkningen”

Lif: Det er en flot rekruttering

Brancheforening opfordrer ny styrelsesdirektør til at kigge på ressourcerne

Forsiden lige nu

Danmark får første bioteknotering siden 2010

For første gang siden Zealand Pharma gik på børsen i 2010, kommer der nu en dansk bioteknotering. Orphazyme har tirsdag indledt børsprocessen med den såkaldte intention-to-float til fondsbørsen.

Dommer bortkaster J&J-milliarddom

For anden gang på under en uge bliver en dom mod Johnson & Johnson i de såkaldte talkumsager nu omstødt. Denne gang handler det om en dom til 2,5 mia. kr.

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier