MedWatch

Bavarian vil udvide bestyrelsen med hollænder

Bavarian Nordic vil på den kommende generalforsamling udvide bestyrelsen fra fem til seks medlemmer med erfaren hollænder.

Bavarian Nordic vil på den kommende generalforsamling den 20. april foreslå nyvalg af hollænderen Frank Verwiel til bestyrelsen.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer, Gerard van Odijk, Claus Bræstrup, Anders Gersel Pedersen, Erik G. Hansen og Peter Kürstein, foreslås genvalgt. Dermed vil antallet af generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer gå fra fem til seks.

Frank Verwiel blev tilknyttet bestyrelsen som observatør i august 2015. Bavarian oplyste allerede ved den lejlighed, at det skete med henblik på at foreslå Verwiel til bestyrelsen på den næste ordinære generalforsamling.

"Bestyrelsen foreslår, at Frank Verwiel vælges ind i bestyrelsen grundet hans videnskabelige indsigt samt hans mere end 25 års strategiske, ledelsesmæssige og internationale erfaring inden for lægemiddelindustrien," skriver Bavarian i indkaldelsen til generalforsamlingen.

Verwiel har tidligere været administrerende direktør og bestyrelsesmedlem i medicinalselskabet Aptalis Pharma og stod i spidsen for selskabet, da det i 2014 blev overtaget af Forest Laboratories for 2,9 mia. dollar.

Frank Verwiel er medlem af bestyrelsen i Achillion Pharmaceuticals, Avexis og Obseva.

Topchef: Et usædvanligt år for Bavarian

Bavarian fordobler bundlinjen

Bavarian Nordic udskyder amerikansk notering

Bavarian vil selv

Forsiden lige nu

MedWatch-indeks: Endnu en tung uge for biotekaktierne

Nedturen ser ud til at fortsætte for de danske biotekaktier, som alle oplevede kursfald i uge 47. Novo Nordisk ender for en efterhånden sjælden gangs skyld på toppen i MedWatch-indekset, efter at have givet markedet tiltro til fremtiden på sin kapitalmarkedsdag.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier