MedWatch

Biotekopstartsfond satser på ny milliardfinansiering

Venturefonden Arch Venture Partners, der fokuserer på investeringer i opstartsvirksomheder inden for biotek, er i gang med at rejse en ny, milliardstor fond.

Opstartsvirksomheder inden for biotek kan muligvis snart se frem til endnu en kapitalindsprøjtning. I hvert fald i det amerikanske økosystem.

For ifølge FierceBiotech er Venturefonden Arch Venture Partners, der fokuserer på investeringer i netop opstartsvirksomheder inden for biotek, i færd med at rejse kapital til en ny fond.

Mere præcist viser dokumenter indsendt til de amerikanske børstilsynsmyndigheder, at man vil rejse 400 mio. dollars (2,65 mia. kr.) til dets Fund IX. Men det tal kan stige betragteligt. Arch rejste omkring 425 mio. dollars til dets Fund VIII for mindre end to år siden, efter oprindeligt at have satset på 250 mio. dollars.

Venturefolkene hos Arch har blandt andet tidligere investeret i Juno, hvor også Amazon-stifteren Jeff Bezos er investor, og Bluebird Bio, hvor danske Jan Leschlys søn, Nick Leschly er chef.

Novo klar med 750 mio til nye biotekfonde

Tidligere Biogen-direktør henter trecifret millionbeløb til nyt selskab

Trecifret millionbeløb til amerikansk diabetes-stamcellebehandling

DVCA: Øget investor-interesse for life science

Forsiden lige nu

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året –det får aktien til at styrtdykke.

Biocare Copenhagen satser igen på USA

Den danske biotekvirksomhed Biocare Copenhagen genoptager nu planerne om ekspansion på det amerikanske marked, efter at Donald Trumps varslede planer om indgreb i det amerikanske sundhedssystem tilsyneladende ikke har fået den effekt, man frygtede de ville få.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier