MedWatch

Stadig ikke enighed mellem parterne i rabataftale

Fredagens forhandlinger om en ny rabataftale på sygehusmedicin bød heller ikke på nogen aftale. Formand for Danske Regioner, Bent Hansen, regner dog stadig med en aftale inden april.

Parterne i forhandlingerne om en ny rabataftale på sygehusmedicin er stadig ikke nået til enighed. Det stod klart efter fredagens møder mellem de tre parter, Sundheds- og Ældreministeriet, Danske Regioner og Lægemiddelindustriforeningen (Lif).

På trods af at aftalen fortsat lader vente på sig, så er formanden for Danske Regioner, Bent Hansen, dog alligevel overbevist om, at man finder frem til en aftale inden starten af april.

”Det lyder til, at det går den rette vej. Det tror jeg, at alle parter er indstillede på. Men det skal have fart på nu her,” siger han til Dagens Pharma.

Aftalen er allerede blev forlænget en gang, tilbage i december, hvor deadlinen blev udskudt til udgangen af marts, som nu begynder at nærme sig med hastige skridt. Blandt andet peges der på det nye udspil om et medicinråd som en tvist mellem parterne.

Lif og Danske Regioner forlænger rabataftale

Behov for mere tid til rabataftale

Truslen om en ny prismodel lurer i forhandlinger

Forsiden lige nu

GSK får FDA nik til potentiel revolutionerende HIV-behandling

GSK har fået grønt lys fra de amerikanske lægemyndigheder, FDA, til selskabets mest lovende HIV-middel. Tilladelsen kan være indledningen til et paradigmeskifte inden for HIV-behandling, idet behandlingen reducerer antallet af lægemidler, patienterne behøver at tage.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier