MedWatch

Pharmadanmark støtter forslag om medicinalindustri-minister

Fagforeningen Pharmadanmark støtter op om Lægemiddelindustriforeningens forslag om, at Danmark skal have en minister til at tage vare på life science-branchen.

Det er ikke kun Lægemiddelindustriforeningen (Lif), som mener, at en minister til at tage vare på life science- og i særdeleshed medicinalbranchen er en god idé. Fagforeningen Pharmadanmark, som primært repræsenterer højtuddannede lægemiddelakademikere, støtter også op om forslaget. Det skriver Berlingske.

Lif efterspørger medicinalindustri-minister

”Danmark her et stort potentiale inden for udvikling og produktion af lægemidler, men skal det ikke tabes på gulvet, skal virksomhederne have optimale rammevilkår at arbejde under,” siger Rikke Løvig Simonsen, der er formand for Pharmadanmark.

Hun mener, at det vil være positivt, hvis man politisk signalerer, at medicinalindustrien er en af Danmarks vigtigste, og det ville en minister på området hjælpe med. Hun mener derudover også, at det vigtigste er, at man sørger for at fastholde de mange arbejdspladser inden for medicinalindustrien i Danmark, og det gør man først og fremmest ved, at medicinalindustrien stadig kan få dækket sit behov for højtuddannet arbejdskraft.

Pharmadanmark: Ny direktør skal rette op på dårlig sagsbehandling

Pharmadanmark får ny formand

Forsiden lige nu

Her er Novo Nordisks strategi for fremtiden

Novo Nordisk har lagt en plan for den fremtidige vækst i de forskellige dele af sin forretning. Der vil både være fokus på den traditionelle kerneforretning og nye områder, og så har selskabet intensiveret sin jagt på mulige opkøb.

Allergan sagsøgt for at vildlede patentkontor

Endnu engang er amerikanske Allergan havnet i en patenttvist om blockbusteren Restasis. Denne gang handler det dog ikke om selskabets såkaldte ”indianer-finte”, men derimod om vildledning af det amerikanske patentkontor.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier