MedWatch

BMS-veteraner klar til børsen med nyt biotekselskab

Et nyt cancerlægemiddel fra Oxford Universitet danner grundlag for et nyt biotekselskab, der går på børsen denne uge. I spidsen for selskabet står to BMS-veteraner.

Det britiske biotekselskab SalvaRX er på vej til at blive noteret på Londons minibørs AIM, der er målrettet mindre virksomheder. Ifølge Financial Times sker det i morgen tirsdag.

SalvaRX er baseret på et eksperimentelt cancerlægemiddel, der er blevet opdaget på Oxford University. Det er investor Jim Mellon, der er inkubator for kræftudvikling på et tidligt stadie, der står bag SalvaRX.

I front for selskabet står to tidligere medarbejdere fra Bristol-Myers Squibb. Ian Walters, der er adm. direktør, og Robert Kramer, der er forskningsdirektør, har begge været en del af det team som har stået i spidsen for BMS’ immunterapier.

Salva RX første aktiv er iOx Therapeutics, som arbejder på at bruge T-celler til at angribe kræfttumorerne.

BMS ændrer praksis i Kina

BMS bliver fødselshjælper for iværksættervirksomheder

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der – ligesom Medicinrådet i Danmark – ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier