MedWatch

Branchemand får plads i Novo-bestyrelse efter Koldings afsked

Som ventet blev det amerikaneren Brian Daniels, der overtager Eivind Koldings plads i Novo Nordisk bestyrelse, efter han blev fyret i februar som topchef for pengetanken Novo A/S.

Det er en velbevandret branchemand, som Novo Nordisk får ind i bestyrelsen efter Novo Nordisk generalforsamling, som finder sted fredag eftermiddag i Bella Center i København. Brian Daniels er i dag seniorrådgiver i Boston Consulting Group og venturepartner hos 5 AM Venture Management.

Fra 2000-2014 havde Brian Daniels en række ledelsesposter hos den amerikanske medicinalkæmpe Bristol-Myers Squibb, senest som direktør for Global Development og Medical Affairs samt medlem af den øverste ledelse.

Det var også Brian Daniels brancheerfaring, som blev fremhævet af bestyrelsesformand Göran Ando, da han skulle begrunde nomineringen af amerikaneren på fredagens generalforsamling.

Mens amerikaneren er ny i bestyrelsen, blev formand Göran Ando og næstformand Jeppe Christiansen genvalgt på deres poster. Ud af bestyrelsen gik også Tom Koestler, der ikke var på genvalg.

Novo vil have tidligere BMS-direktør i bestyrelsen

ATP kritiserer Kåre Schultz’ gyldne håndtryk

Lønfest i Novo-bestyrelsen: 75.000 kr. for en lang flyvetur

 

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Johnson & Johnson indgår hepatitis-alliance

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson har indgået en samarbejdsaftale med et lille biotekselskab omkring hepatitis B og potentielt også en række andre infektionssygdomme.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier