MedWatch

TMJ-ejer i stor fyringsrunde

Den amerikanske medicingrossist McKesson, der ejer den danske grossist Tjellesen Max Jenne, ser sig nødsaget til at fyre mere end 1500 medarbejdere.

Den store amerikanske medicingrossist McKesson har gennemført en "strategisk gennemgang" af sine omkostninger, og det har ifølge BioSpace ført til, at man afskediger 1600 medarbejdere i USA.

McKesson, der ejer den danske grossist Tjellesen Max Jenne, har ifølge BioSpace omkring 70.400 medarbejdere, så fyringsrunden omfatter omkring 4 pct. af medarbejderstaben.

Virksomheden er blevet ramt af at miste en række store kunder, der blandt andet tæller UnitedHealth-divisionen OptumRX.

TMJ-ejer bruger igen milliarder

Grossist opruster for små 30 mia. kr.

TMJ-ejer kommer på nye hænder

Forsiden lige nu

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året –det får aktien til at styrtdykke.

Biocare Copenhagen satser igen på USA

Den danske biotekvirksomhed Biocare Copenhagen genoptager nu planerne om ekspansion på det amerikanske marked, efter at Donald Trumps varslede planer om indgreb i det amerikanske sundhedssystem tilsyneladende ikke har fået den effekt, man frygtede de ville få.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier