MedWatch

TMJ-ejer i stor fyringsrunde

Den amerikanske medicingrossist McKesson, der ejer den danske grossist Tjellesen Max Jenne, ser sig nødsaget til at fyre mere end 1500 medarbejdere.

Den store amerikanske medicingrossist McKesson har gennemført en "strategisk gennemgang" af sine omkostninger, og det har ifølge BioSpace ført til, at man afskediger 1600 medarbejdere i USA.

McKesson, der ejer den danske grossist Tjellesen Max Jenne, har ifølge BioSpace omkring 70.400 medarbejdere, så fyringsrunden omfatter omkring 4 pct. af medarbejderstaben.

Virksomheden er blevet ramt af at miste en række store kunder, der blandt andet tæller UnitedHealth-divisionen OptumRX.

TMJ-ejer bruger igen milliarder

Grossist opruster for små 30 mia. kr.

TMJ-ejer kommer på nye hænder

Forsiden lige nu

Store danske medicinalvirksomheder satser på Colombia

De største spillere i den danske medicinalbranche rejser torsdag til Colombia med Dansk Industri i jagten på nye markeder. Middelklassen er eksploderet i det latinamerikanske land, og det har sat større krav til velfærd og sundhedsvæsenet højt på dagsordenen.

Dansk vækstkomet fortsætter ufortrødent og udvider til USA

DTU-virksomheden Intomics er klar til at skrive videre på den væksthistorie, der har ført til en stigning i bruttofortjenesten på 140 pct. på fire år og en fordobling af arbejdsstyrken på blot et par år. Det siger selskabets adm. direktør, Thomas Skøt Jensen, som også afslører, at man er på nippet til at udvide forretningen til den amerikanske biotekby Cambridge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier