MedWatch

Bayer søger mage(r) i Boston

Et nyt innovationscenter i Boston skal føre til flere partnerskaber for tyske Bayer.

Bayer opruster på innovationsfronten ved at åbne et nyt innovationscenter i Boston. Ifølge BioSpace.com forventer man at åbne Boston-centeret i oktober.

Meningen med det nye innovationscenter er at udvikle relationer til flere life science-selskaber. Man har fra Bayers side ikke udspecificeret, hvor fokus rent terapeutisk vil ligge i det nye center, men der peges på, at det vil komme til at lægge sig op ad allerede eksisterende samarbejder med andre amerikanske selskaber, som eksempelvis American Association for Cancer Research og CRISPR Therapeutics.

I forhold til CRISPR-aftalen er de to selskaber gået sammen i et joint venture for at udvikle og markedsføre nye behandlingsformer til at kurere blodsygdomme, blindhed og medfødt hjertesygdom. Bayer har også indgået en aftale med Dimension Therapeutics om genterapier mod hæmofili A.

Bayer har allerede flere lignende innovationscentre blandt andet i San Francisco, Berlin, Beijing, Osaka og Singapore.

Forsiden lige nu

Her er Novo Nordisks strategi for fremtiden

Novo Nordisk har lagt en plan for den fremtidige vækst i de forskellige dele af sin forretning. Der vil både være fokus på den traditionelle kerneforretning og nye områder, og så har selskabet intensiveret sin jagt på mulige opkøb.

Allergan sagsøgt for at vildlede patentkontor

Endnu engang er amerikanske Allergan havnet i en patenttvist om blockbusteren Restasis. Denne gang handler det dog ikke om selskabets såkaldte ”indianer-finte”, men derimod om vildledning af det amerikanske patentkontor.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier