MedWatch

Novo-ansatte støtter amerikanske politikere

Hos Novo Nordisk støtter man ikke politikere økonomisk. Det gør til gengæld de amerikanske medarbejdere hos den danske diabetesgigant.

Hos Novo Nordisk støtter man hverken de amerikanske præsidentkandidater eller kandidater til Kongressen.

Men i følge Dagbladet Børsen er det en helt anden snak, når det kommer til diabetesvirksomhedens amerikanske medarbejdere. Her er der ifølge hjemmesiden Open Secrets samlet 356.000 dollars ind ved udgangen af januar, som er blevet brugt til både både demokrater og republikanere.

"Novo Nordisk støtter ikke politikere økonomisk, heller ikke kandidater til Kongressen," skriver Mike Rulis, kommunikationschef hos Novo Nordisk, i en mail til Børsen.

Forsiden lige nu

Novo-direktør: Det kan man ikke gøre meget bedre

Et amerikansk ekspertpanel under FDA stemte onsdag så godt som enstemmigt for en godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid. Det vakte stor glæde i selskabets hovedkvarter, hvor forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen fulgte seancen med flere hundrede kolleger.

Sydbank: Eksperter ser semaglutid som den førende GLP-1-analog

Ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen var de eksperter, som onsdag aften anbefalede en amerikansk godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid, meget tilfredse med både effekt- og hjertekardata på midlet. Han forventer en kursstigning fra morgenstunden og en godkendelse til december.

Amerikansk Novo-rival sætter sig selv til salg

Novo Nordisks nærmeste rival på det amerikanske marked for fedmebehandling sår tvivl om sin egen overlevelse og lægger blandt andet op til, at et salg eller en fusion kan komme på tale.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier