MedWatch

PTC trækker canadisk ansøgning tilbage

Det amerikanske biotekselskab PTC Therapeutics har valgt at trække en canadisk registreringsansøgning på selskabets muskelsvindsmiddel tilbage.

Amerikanske PTC Therapeutics slikker stadig sårene efter en afvisning fra de amerikanske sundhedsmyndigheder i sidste måned, og nu har selskabet så valgt at trække en registreringsansøgning til de canadiske myndigheder tilbage.

Det skriver FierceBiotech.

PTC har været udfordret i udviklingen af lægemiddelkandidaten ataluren til mod muskelsvindsygdommen Duchennes muskeldystrofi (DMD), der rammer drengebørn.

Blandt andet har man misset to primære effektmål i to forskellige studier. Det har dog ikke fået PTC til at opgive drømmen om at føre ataluren på markedet og ifølge Fiercebiotech har selskabet planer om at genindsende den canadiske ansøgning med nye resultater fra et fase 3-studie, der blev afsluttet i oktober sidste år.

Endnu en nedtur til muskelsvindsmiddel

PTC leverer lunkne resultater på muskelsvindsmiddel

Medie: Flere selskaber lurer på PTC

Forsiden lige nu

Danmark får første bioteknotering siden 2010

For første gang siden Zealand Pharma gik på børsen i 2010, kommer der nu en dansk bioteknotering. Orphazyme har tirsdag indledt børsprocessen med den såkaldte intention-to-float til fondsbørsen.

Dommer bortkaster J&J-milliarddom

For anden gang på under en uge bliver en dom mod Johnson & Johnson i de såkaldte talkumsager nu omstødt. Denne gang handler det om en dom til 2,5 mia. kr.

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier