MedWatch

Teva får grønt lys af EU-Kommissionen til Allergan-køb

Hvis Teva og Allergan frasælger visse aktiver, er det i orden med EU-Kommissionen, at Teva opsluger Allergans kopidivision. Nu venter koncernen på et go fra de amerikanske konkurrencemyndigheder.

Det blev et ja fra EU-Kommissionen til, at Teva gerne må overtage Allergans generiske enhed, skriver Bloomberg.

Handlen til 40,5 mia. dollars, der blev meldt ud i sommer, kan dog kun ske på betingelse af, at blandt andet store dele af Allergans enheder i Storbritannien og Irland sælges fra. Forslag, der er kommet fra selskaberne selv. Ellers er EU-Kommissionen bekymret for, at der ikke vil være nok konkurrence fra resten af spillerne i den generiske industri, ligesom der ikke vil være nok konkurrence i Storbritannien og Irland.

Kommissionen betinger sig også, at Teva skal frasælge nogle af midlerne i dets portefølje.

Opkøbet af Allergans generiske enhed vil gøre Teva til den største producent af kopimedicin, hvilket vil give koncernen flere muskler i forhandlingerne med forskellige landes regeringer og sygekasser.

De amerikanske konkurrencemyndigheder er stadig i gang med at behandle sagen, og Teva er nu i gang med at tale med interesserede købere til deres frasalg.

Teva kommer med indrømmelser omkring Allergan-deal

Teva forsøger at speede opkøbet af Allergan-division op

Teva frasælger for at få grønt lys til opkøb

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier