MedWatch

Novartis sender udvidet ansøgning i USA på Genmab-middel

Genmabs partner Novartis ansøger om en udvidet brug af midlet ofatumumab i kombination med to andre stoffer.

Novartis har sendt en udvidet ansøgning til den amerikanske sundhedstyrelse FDA for et middel udviklet af Genmab, skriver sidstnævnte til fondsbørsen.

Det er en ansøgning for en udvidet brug af ofatumumab i kombination med fludarabin og cyclofosfamid. Ofatumumab er allerede godkendt i USA i kombination med chlorambucil til behandling af kronisk lymfatisk leukæmi (CLL).

Den udvidede ansøgning er baseret på Complement 2-studiet, og en lignende udvidet ansøgning er også indsendt til europæiske myndigheder.

“Data fra COMPLEMENT 2 studiet viste ofatumumabs potentiale i kombination med FC til at hjælpe patienter med recidiverende CLL. Det glæder os, at Novartis har indsendt en registreringsansøgning for ofatumumab i denne indikation i USA,” udtaler adm. direktør i Genmab Jan van de Winkel i en fondsbørsmeddelelse.

Novartis indsender ansøgning om udvidet brug af Genmab-middel

Novartis klar til fase 3-forsøg med Genmab-middel efter sommer

Leukæmimidlet Imbruvica godkendes til førstebehandling i USA

 

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Biogen får også norsk nej til Spinraza

Prisen på lægemidlet Spinraza er urimelig høj, mener nu også den norske pendant til Medicinrådet, 'Beslutningsforum for nye metoder', der – ligesom Medicinrådet i Danmark – ikke vil anbefale midlet som standardbehandling.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier