MedWatch

Klinisk medvind til Pfizers blødermiddel

Amerikanske Pfizer kan notere klinisk medvind i form af, at selskabets middel til forebyggende behandling af blødersygdommen hæmofili B har kunnet fremvise positive data i et fase 3-studie.

Profylaktisk brug af Pfizers lægemiddel BeneFIX kan reducere antallet af blødninger hos hæmofil B-patienter. Det er konklusionen i et fase 3-studie, som det amerikanske selskab har fået publiceret i det videnskabelige tidsskrift Haemophilia.

Studiet har sammenlignet en profylakse af koagulationsfaktoren af BeneFIX en gang om ugen med on-demand-behandling hos patienter med moderat til svær hæmofili B. Resultaterne af undersøgelserne viste, at Pfizer nåede deres primære mål, da bløderpatienterne, der tager BeneFIX en gang om ugen, viste en statistisk og signifikant reduktion i antallet af årlige blødninger i forhold til on-demand-behandling med BeneFIX.

Medianværdien for den forebyggende behandling lå på 2,0, mens den lå på 33,6 med on-demand-behandling.

Pfizer angriber Novo-område med nyt sats

Pfizer fremviser positive resultater

Forsiden lige nu

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året –det får aktien til at styrtdykke.

Biocare Copenhagen satser igen på USA

Den danske biotekvirksomhed Biocare Copenhagen genoptager nu planerne om ekspansion på det amerikanske marked, efter at Donald Trumps varslede planer om indgreb i det amerikanske sundhedssystem tilsyneladende ikke har fået den effekt, man frygtede de ville få.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier