MedWatch

Klinisk medvind til Pfizers blødermiddel

Amerikanske Pfizer kan notere klinisk medvind i form af, at selskabets middel til forebyggende behandling af blødersygdommen hæmofili B har kunnet fremvise positive data i et fase 3-studie.

Profylaktisk brug af Pfizers lægemiddel BeneFIX kan reducere antallet af blødninger hos hæmofil B-patienter. Det er konklusionen i et fase 3-studie, som det amerikanske selskab har fået publiceret i det videnskabelige tidsskrift Haemophilia.

Studiet har sammenlignet en profylakse af koagulationsfaktoren af BeneFIX en gang om ugen med on-demand-behandling hos patienter med moderat til svær hæmofili B. Resultaterne af undersøgelserne viste, at Pfizer nåede deres primære mål, da bløderpatienterne, der tager BeneFIX en gang om ugen, viste en statistisk og signifikant reduktion i antallet af årlige blødninger i forhold til on-demand-behandling med BeneFIX.

Medianværdien for den forebyggende behandling lå på 2,0, mens den lå på 33,6 med on-demand-behandling.

Pfizer angriber Novo-område med nyt sats

Pfizer fremviser positive resultater

Forsiden lige nu

Store danske medicinalvirksomheder satser på Colombia

De største spillere i den danske medicinalbranche rejser torsdag til Colombia med Dansk Industri i jagten på nye markeder. Middelklassen er eksploderet i det latinamerikanske land, og det har sat større krav til velfærd og sundhedsvæsenet højt på dagsordenen.

Dansk vækstkomet fortsætter ufortrødent og udvider til USA

DTU-virksomheden Intomics er klar til at skrive videre på den væksthistorie, der har ført til en stigning i bruttofortjenesten på 140 pct. på fire år og en fordobling af arbejdsstyrken på blot et par år. Det siger selskabets adm. direktør, Thomas Skøt Jensen, som også afslører, at man er på nippet til at udvide forretningen til den amerikanske biotekby Cambridge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier