MedWatch

Genmab opnår ny milepæl i Janssen-samarbejde

Daratumumab-samarbejdet med Janssen kaster endnu en succes af sig for Genmab.

Der er sket fremskridt i fase 2-forsøget med daratumumab til behandling af Non-Hodgkin lymfom (NHL), oplyser Genmab. Og det kaster en milepælsbetaling af sig fra Janssen, som udvikler lægemidlet på en licens fra Genmab.

Udviklingen af daratumumab har været fokuseret på behandling af myelomatose, men det er nu anden milepælsbetaling, der kommer efter fremskridt inden for NHL-udviklingen.

“Daratumumab-studiet i NHL er nu i gang, og det glæder os meget at have opnået milepælsbetalinger for fremskridt i to af de sygdomsområder, der indgår i studiet – FL og DLBCL,” udtaler topchef i Genmab Jan van de Winkel i en meddelelse.

Betalingen er lige som første gang på 5 mio. dollar.

Nye fremskridt udløser friske mio til Genmab

Danske: Genmab-middel tromler modstand ned

Forsiden lige nu

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året –det får aktien til at styrtdykke.

Biocare Copenhagen satser igen på USA

Den danske biotekvirksomhed Biocare Copenhagen genoptager nu planerne om ekspansion på det amerikanske marked, efter at Donald Trumps varslede planer om indgreb i det amerikanske sundhedssystem tilsyneladende ikke har fået den effekt, man frygtede de ville få.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier