MedWatch

Biotekselskab finder Shkreli-erstatning

Det amerikanske biotekselskab KaloBios har fundet erstatningen til den udskældte Martin Shkreli som ny topchef for selskabet.

Det bliver Cameron Durrant, der skal forsøge at styre det amerikanske biotekselskab KaloBios på rette kurs. Ifølge BioSpace er han således blevet ny adm. direktør for selskabet, der har stået uden chef siden december sidste år, hvor man valgte at fyre den svindelmistænkte og forhadte Martin Shkreli.

Cameron Durant har været chef for en række biotekselskaber førhen og har også tidligere haft direktørstillinger hos Johnson & Johnson, Pharmacia, GSK og Merck & Co.

Martin Shkreli nåede kun at være chef i KaloBios ganske kort tid. Han købte selskabet i november og indsatte sig selv som topchef, hvilket fik kursen til at stige fra 1 til 39,5 dollars. Men siden han blev anholdt, dykkede kursen kraftigt, og aktien er nu afnoteret fra Nasdaq, samtidig med at det californiske selskab, der fokuserer på at udvikle antistoffer til kræftbehandling, har begæret sig selv konkurs og forsøger at komme på ret kurs igen.

KaloBios appellerer beslutning om afnotering, men er på vej mod konkurs

Nasdaq vil afnotere KaloBios efter Shkreli og Turing fyrer

Medicinalfirma fyrer svindel-mistænkt topchef

Shkreli anholdt af FBI

Shkreli skræmmer igen med nye planer om prisforhøjelser

Shkreli-selskab køber gammelt lægemiddel

Forsiden lige nu

Her er Novo Nordisks strategi for fremtiden

Novo Nordisk har lagt en plan for den fremtidige vækst i de forskellige dele af sin forretning. Der vil både være fokus på den traditionelle kerneforretning og nye områder, og så har selskabet intensiveret sin jagt på mulige opkøb.

Allergan sagsøgt for at vildlede patentkontor

Endnu engang er amerikanske Allergan havnet i en patenttvist om blockbusteren Restasis. Denne gang handler det dog ikke om selskabets såkaldte ”indianer-finte”, men derimod om vildledning af det amerikanske patentkontor.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier