MedWatch

Roche indgår ny influenzaaftale

Schweiziske Roche har indgået en aftale med et japansk medicinalselskab, der har udviklet en influenzavaccine, som skal kan overtage storsællerten Tamiflus plads.

Med generisk konkurrence, der presser på, har det schweiziske medicinalselskab Roche indgået en aftale med japanske Shionogi med vaccinekandidaten S-033188. Det skriver FierceBiotech.

S-033188 skal være med til at opretholde Roches position på det antivirale marked, hvor selskabet står stærkt med influenzavaccinen Tamiflu.

Aftalen mellem Roche og Shionogi omhandler salg og udvikling af S-033188, hvor Roche får rettighederne uden for Japan og Taiwan. I Japan har lægemiddelkandidaten allerede fået "fast track-status", og her forventer man, at lægemidlet kan lanceres i 2018 hvis det altså bliver godkendt.

Roche har betalt et ukendt upfront-beløb ligesom Shionogi vil være berettiget til flere milepælsbetalinger undervejs i udviklingen.

Forsiden lige nu

MedWatch-indeks: Endnu en tung uge for biotekaktierne

Nedturen ser ud til at fortsætte for de danske biotekaktier, som alle oplevede kursfald i uge 47. Novo Nordisk ender for en efterhånden sjælden gangs skyld på toppen i MedWatch-indekset, efter at have givet markedet tiltro til fremtiden på sin kapitalmarkedsdag.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier