MedWatch

Valeant-direktør forlader selskab med øjeblikkelig virkning

Det stormombruste canadiske medicinalselskab, Valeant, skal på jagt efter en ny direktør for selskabets dermatologiske afdeling.

Mens den adm. direktør for canadiske Valeant, Michael Pearson, har rejst sig fra sit sengeleje og har meldt sig klar til at vende tilbage som topchef, har en anden direktør valgt at forlade selskabet. Ifølge FiercePharma drejer det sig om Deb Jorn, der er ansvarlig for Valeants amerikanske afdeling for dermatologi- og gastrointestinalafdeling.

Indtil man har fundet en ny VP bliver stillingen delt mellem Eric Abramson, der er VP for markedsføring af dermatologi og immunologi, mens EVP Ari Kellen kommer til at styre tøjlerne på gastrointestinalafdelingen.

Den Jorn har blandt andet stået i spidsen for lanceringen af de dermatologiske nøgleprodukter Jublia og Luzu. Hun kom til Valeant, da selskabet købte Bausch & Lomb, hvor hun stod i spidsen for global marketing i fem år.

Forsiden lige nu

Milliontab tynger medicoselskabs egenkapital

Både 2015 og 2016 bød på markante milliontab i medicoselskabet Nanovi, og det har medført en negativ egenkapital på 8,4 mio. kr. og en gæld på små 13 mio. kr. Der er ikke meget der tyder på, at de økonomiske resultater er blevet bedre i 2017, men adm. direktør Jesper Boysen øjner lys for enden af tunnellen og er i fuld gang med at rejse flere penge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier