MedWatch

Valeant-direktør forlader selskab med øjeblikkelig virkning

Det stormombruste canadiske medicinalselskab, Valeant, skal på jagt efter en ny direktør for selskabets dermatologiske afdeling.

Mens den adm. direktør for canadiske Valeant, Michael Pearson, har rejst sig fra sit sengeleje og har meldt sig klar til at vende tilbage som topchef, har en anden direktør valgt at forlade selskabet. Ifølge FiercePharma drejer det sig om Deb Jorn, der er ansvarlig for Valeants amerikanske afdeling for dermatologi- og gastrointestinalafdeling.

Indtil man har fundet en ny VP bliver stillingen delt mellem Eric Abramson, der er VP for markedsføring af dermatologi og immunologi, mens EVP Ari Kellen kommer til at styre tøjlerne på gastrointestinalafdelingen.

Den Jorn har blandt andet stået i spidsen for lanceringen af de dermatologiske nøgleprodukter Jublia og Luzu. Hun kom til Valeant, da selskabet købte Bausch & Lomb, hvor hun stod i spidsen for global marketing i fem år.

Forsiden lige nu

EUHA-optakt: Det skal vi holde øje med

Når det i morgen går løs på høreapparatsmessen EUHA i Nürnberg, er det især værd at holde med selskabernes status på remote fine tuning-teknologier, genopladelige batterier og det kommende over the counter-marked i USA. De helt store produktlanceringer skal vi nok ikke forvente, vurderer analytiker.

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier