MedWatch

J&J åbner rugekasse for medicinsk udstyr

Amerikanske Johnson & Johnson har åbnet endnu et life science-netværk, hvor medicinalgiganten vil fungere som inkubator for små iværksættervirksomheder. Denne gang er der også fokus på medicinsk udstyr.

Først var det i San Diego, dernæst San Fransico og Boston, og nu kan Houston også bryste sig af at være hjemsted for en af Johnson & Johnsons rugekasser.

Ifølge FierceBiotech er den nye base hos The Texas Medical Center en del af J&J's inkubatorprogram, hvor man tilbyder life science-entreprenører forskningsfaciliteter og kontorer. Selvom det er den femte åbning af JLabs- initiativet vil basen i Houston være den første til også at huse et laboratorium til at lave prototyper af medicinsk udstyr. Det inkluderer blandt andet en 3D-printer, som vil give adgang til højt specialiserede redskaber, og programmer til design og udvikling af smarte teknologiske sundhedsløsninger.

I løbet af foråret vil J&J også brede initiativet ud, og der er planer om at åbne den første internationale base i Toronto, Canada snart.

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier