MedWatch

Filmstjerne skal promovere Sanofis sklerosemiddel

Sanofi har indgået en aftale med en amerikansk skuespillerinde, der skal hjælpe med at promovere selskabets sklerosemiddel Aubagio.

Den amerikanske skuespillerinde Madeleine Stowe er sprunget med på vognen af kendisser, der promoverer lægemidler. Fremover skal hun promovere Genzymes, et selskab under Sanofi, sklerosemiddel Aubagio, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Det er planen, at Madeleine Stowe skal indgå i en række videoer sammen med sygeplejersker, en life coach og en genoptræningsekspert, der skal lægges på internettet

Madeleine Stowe har selv haft multipel sklerose (MS) tæt på sig, idet hendes far var MS-patient.

En talskvinde fra Genzyme udtaler til Boston Business Journal, at det er første gang man indgår et marketingsamarbejde med en kendis.

Andre medicinalselskaber har dog tidligere lavet ligende aftaler som da Shire indgik en aftale med tennisstjernen Monica Seles om lægemidlet Vyvanse og golfspilleren Arnold Palmer har fornyligt markedsført Bayers Xaralto mod slagtilfælde.

Tennisstjerne skal bane vejen for Ørnskovs nye sats

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier