MedWatch

Danske: Zealand får filet kursmål oven på skuffende studie

Danske Bank har skåret i kursmålet for Zealand Pharma, efter det danske biotekselskab har fremlagt skuffende data fra et fase-2-studie.

Danske Bank har filet kursmålet for Zealand Pharma ned til 181 kr. fra 200 kr., efter at biotekselskabet har fremlagt et skuffende forskningsresultat.

Det fremgår af et notat fra Danske Markets.

Et fase 2-forsøg med et middel mod følgeskader fra blodpropper har ikke nået sit ellers tænkte effektmål, oplyste Zealand Pharma onsdag i en meddelelse til fondsbørsen.

I meddelelsen forklarer biotekselskabet, at midlet Danegaptid ikke viste nogen effekt i forhold til studiets primære mål om at beskytte hjertevæv mod iskæmiske reperfusionsskader. Det er kort sagt de skader, som opstår, når hjertets kranspulsårer genåbnes ved en ballonudvidelse.

Zealand-aktien falder med 4,6 pct. til 114 kr. torsdag formiddag efter at være dalet med knap 8 pct. kort efter børsåbning.

Forsiden lige nu

Dansk epilepsialarm er blevet solgt til USA

Selskabet Ictalcare, der har Coloplast i ejerkredsen og har udviklet en særlig epilepsialarm, har solgt sine aktiver til et amerikansk selskab. Det er konklusionen på en strategisk proces, som har varet i flere år.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier