MedWatch

GSK har indledt jagt på ny topchef

Bestyrelsesformanden for britiske GlaxoSmithKline har indledt jagten på en ny adm. direktør, selvom et topchefskifte ikke forventes før end i 2017.

Det britiske medicinalselskab GlaxoSmithKline er på udkig efter en ny topchef. Ifølge Reuters har bestyrelsesformand Philip Hampton igangsat en proces for at finde den person, der skal afløse den nuværende topchef Andrew Witty. Ifølge nyhedsbureauet forventer man dog ikke en overdragelse før i år 2017.

Den nuværende adm. direktør Andrew Witty har været i selskabet i 31 år - siden 2008 som topchef. Han har den seneste tid været under beskydning fra blandt andet investorer på grund af svigtende salg og udbytte. Desuden led hans ry også under en stor bestikkelsessag i Kina.

Ifølge Sunday Times er det det internationale headhunterbureau Egon Zehnder, der skal stå for rekrutteringen af i første omgang potentielle kandidater både internt og eksternt.

Forsiden lige nu

Store danske medicinalvirksomheder satser på Colombia

De største spillere i den danske medicinalbranche rejser torsdag til Colombia med Dansk Industri i jagten på nye markeder. Middelklassen er eksploderet i det latinamerikanske land, og det har sat større krav til velfærd og sundhedsvæsenet højt på dagsordenen.

Dansk vækstkomet fortsætter ufortrødent og udvider til USA

DTU-virksomheden Intomics er klar til at skrive videre på den væksthistorie, der har ført til en stigning i bruttofortjenesten på 140 pct. på fire år og en fordobling af arbejdsstyrken på blot et par år. Det siger selskabets adm. direktør, Thomas Skøt Jensen, som også afslører, at man er på nippet til at udvide forretningen til den amerikanske biotekby Cambridge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier