MedWatch

GSK har indledt jagt på ny topchef

Bestyrelsesformanden for britiske GlaxoSmithKline har indledt jagten på en ny adm. direktør, selvom et topchefskifte ikke forventes før end i 2017.

Det britiske medicinalselskab GlaxoSmithKline er på udkig efter en ny topchef. Ifølge Reuters har bestyrelsesformand Philip Hampton igangsat en proces for at finde den person, der skal afløse den nuværende topchef Andrew Witty. Ifølge nyhedsbureauet forventer man dog ikke en overdragelse før i år 2017.

Den nuværende adm. direktør Andrew Witty har været i selskabet i 31 år - siden 2008 som topchef. Han har den seneste tid været under beskydning fra blandt andet investorer på grund af svigtende salg og udbytte. Desuden led hans ry også under en stor bestikkelsessag i Kina.

Ifølge Sunday Times er det det internationale headhunterbureau Egon Zehnder, der skal stå for rekrutteringen af i første omgang potentielle kandidater både internt og eksternt.

Forsiden lige nu

EUHA-optakt: Det skal vi holde øje med

Når det i morgen går løs på høreapparatsmessen EUHA i Nürnberg, er det især værd at holde med selskabernes status på remote fine tuning-teknologier, genopladelige batterier og det kommende over the counter-marked i USA. De helt store produktlanceringer skal vi nok ikke forvente, vurderer analytiker.

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier