MedWatch

Rygte: Boehringer og AbbVie i cancersnak

Tyske Boehringer og amerikanske AbbVie er angiveligt ved at slå pjalterne sammen i en ny canceraftale for at styrke deres position på området.

En canceraftale mellem tyske Boehringer Ingelheim og amerikanske AbbVie er muligvis på trapperne. Nyhedsbureauet Bloomberg citerer anonyme kilder med kendskab til sagen, og angiveligt skulle der være tale om et signifikant partnerskab, der skal hjælpe begge selskaber til at udvide deres onkologiske forretning.

Bloomberg skriver, at en aftale muligvis bliver annonceret allerede i denne uge. En kilde peger på, at onkologi-alliancen kan være en multimilliard aftale.

Hverken talspersoner fra Boehringer eller AbbVie ønsker at kommentere oplysningerne.

Forsiden lige nu

Store danske medicinalvirksomheder satser på Colombia

De største spillere i den danske medicinalbranche rejser torsdag til Colombia med Dansk Industri i jagten på nye markeder. Middelklassen er eksploderet i det latinamerikanske land, og det har sat større krav til velfærd og sundhedsvæsenet højt på dagsordenen.

Dansk vækstkomet fortsætter ufortrødent og udvider til USA

DTU-virksomheden Intomics er klar til at skrive videre på den væksthistorie, der har ført til en stigning i bruttofortjenesten på 140 pct. på fire år og en fordobling af arbejdsstyrken på blot et par år. Det siger selskabets adm. direktør, Thomas Skøt Jensen, som også afslører, at man er på nippet til at udvide forretningen til den amerikanske biotekby Cambridge.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier