MedWatch

Rygte: Boehringer og AbbVie i cancersnak

Tyske Boehringer og amerikanske AbbVie er angiveligt ved at slå pjalterne sammen i en ny canceraftale for at styrke deres position på området.

En canceraftale mellem tyske Boehringer Ingelheim og amerikanske AbbVie er muligvis på trapperne. Nyhedsbureauet Bloomberg citerer anonyme kilder med kendskab til sagen, og angiveligt skulle der være tale om et signifikant partnerskab, der skal hjælpe begge selskaber til at udvide deres onkologiske forretning.

Bloomberg skriver, at en aftale muligvis bliver annonceret allerede i denne uge. En kilde peger på, at onkologi-alliancen kan være en multimilliard aftale.

Hverken talspersoner fra Boehringer eller AbbVie ønsker at kommentere oplysningerne.

Forsiden lige nu

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Novo-ejet Coloplast-konkurrent nedjusterer

Den britiske medicoproducent Convatec, delvist ejet af Novo Holdings og en stor konkurrent til Coloplast, nedjuster forventningerne til året –det får aktien til at styrtdykke.

Biocare Copenhagen satser igen på USA

Den danske biotekvirksomhed Biocare Copenhagen genoptager nu planerne om ekspansion på det amerikanske marked, efter at Donald Trumps varslede planer om indgreb i det amerikanske sundhedssystem tilsyneladende ikke har fået den effekt, man frygtede de ville få.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier