MedWatch

Novo følger amerikansk valgkamp tæt

Den amerikanske valgkamp følges tæt af Novo Nordisk, fordi resultatet på den ene eller anden måde vil få betydning for diabetesgigantens amerikanske forretning.

Når de amerikanske kandidater i valgkampen blandt andet diskuterer det amerikanske sundhedsvæsen med Obamacare i fokus, bliver det fulgt tæt af danske Novo Nordisk. Det skriver Dagbladet Børsen mandag.

"Vi følger valgkampen tæt, fordi resultatet på den ene eller anden måde påvirker den måde, vi driver vores forretning på i USA, men blander os ikke proaktivt og støtter ikke nogen af kandidaterne. Derimod gør vores brancheorganisation et stort stykke arbejde - også for at rette misforståelser, hvis der kommer forkerte tal og fakta i spil i debatterne," siger Mike Rulis, som er kommunikationsdirektør i Novo Nordisk, til avisen.

Hos Novo Nordisk tror man på, at der også fremover vil være en form for offentligt sygehusvæsen. Spørgsmålet er så, hvordan det konkret skrues sammen, lyder det fra kommunikationsdirektøren.

Forsiden lige nu

Genmab søger om ny godkendelse hos EMA

I Europa vil Genmab nu til at have hovedproduktet, Darzalex, godkendt til førstelinjebehandling for knoglemarvskræft. Det udløser en ny milepælsbetaling fra partneren Janssen. (Opdateret 13.35)

EMA-chef: Ansatte er lettede efter afklaring

Stemningen blandt de cirka 900 ansatte i EMA er god, efter der mandag kom afklaring om agenturets fremtid. Nu begynder de mere praktiske overvejelser om at flytte, lyder det fra EMA-direktør Guido Rasi, der frygter at miste op til en fjerdedel af agenturets ansatte.

Novo-topchef: Hjerte-kar-data har vendt trenden for Victoza

Efter udfordringer på det amerikanske marked er Novo Nordisks Victoza igen begyndt at tage markedsandele. Det sker efter indlægssedlen er blevet opdateret i forhold til hjerte-kar-hændelser, lyder det fra topchef, Lars Fruergaard Jørgensen.

Licensaftale kan indbringe svensk biotekselskab 525 mio kr

Stockholmvirksomheden Pledpharma har indgået en aftale med Solasia Pharma, der sikrer sidstnævnte eksklusive rettigheder til udvikling og kommercialisering af det svenske hovedaktiv i en række asiatiske lande. Forhånds- og milepælsbetalinger kan indbringe trecifret millionbeløb.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier