MedWatch

Bayer erkender sejt træk på bløderområdet

Tyske Bayer erkender, at det kommer til at tage tid at vinde markedsandele med selskabets nyligt godkendte blødermiddel Kovaltry.

Man er bestemt glad for denne uges europæiske godkendelse af blødermidlet Kovaltry hos Bayer, men man forventer ikke et salgsoptag, der kommer til at vælte nogen bagover.

Sådan lyder meldingen fra Hansjoerg Duerr ifølge FiercePharmaMarketing. Han er øverste ansvarlig for marketing i Bayers hæmatologi-forretning.

"Det er ikke et marked, hvor du kan se den slags optagsrater, du ser i onkologi. Hvis folk er meget tilfredse med deres nuværende produkt, er det et skridt ind i det ukendte," siger han.

Man tror på dog på, at Kovaltry vil komplementere det aldrende hæmofili A-middel Kogenate. Kovaltry skal nemlig tages færre gange end Kogenate - midlet er godkendt til injicering to eller tre gange om ugen. Netop porteføljetankegangen skal være drivende for selskabet, der konkurrerer på området med blandt andre Biogen, Novo Nordisk og Baxalta.

Bayer får godkendt bløderprodukt i EU

Markant toplinjevækst hos Bayer drevet af opkøb og nye midler

Novo-direktør glad for produkt, men ærgerlig over forsinkelse

Anbefalinger til Bayers blødermidler

Baxalta får godkendt nyt blødermiddel i USA

Svensk Novo-rival får godkendt blødermedicin i EU

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier