MedWatch

Midlertidig direktør tager skandaleselskabs jetfly til skiferie

Den negative omtale klæber sig fortsat til det canadiske medicinalselskab Valeant. Senest er det kommet frem, at den midlertidige direktør flere gange har taget firmaets fly på skitur midt i en tumultarisk periode for selskabet.

Set i bagklogskabens klare lys er det måske ikke det smarteste for en midlertidig direktør for et skandaleramt selskab at tage firmaets fly til adskillige skiferier. Ikke desto mindre er det, hvad Howard Schiller, der er midlertidig adm. direktør i canadiske Valeant for den sygemeldte topchef, Michael Pearson, har gjort. Det skriver Biospace.com.

Beslutningen om at bruge firmaets fly til at transportere sig til Colorado for at stå på ski i hvert fald tre gange over den seneste måned, kommer i en periode, hvor selskabet bokser med myriader af problemer.

Blandt andet har selskabet måtte forsvare prissætningen på nogle af selskabets lægemidler, aktien er droppet markant, visse tal i regnskaberne for 2014 og 2015 er angivet forkert og anklager om uetisk forretningsførelse og decideret svindel.

Valeant bliver kigget efter i sømmene

Svindelrygter sender Valeant til bunds

Udskældt medicinalselskab skal i retten

Valeants kursdyk trækker hedgefond med ned

Storinvestor: Her er Valeants problem

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier