MedWatch

ALK dropper med små 2 pct. ved børsstart

Markedet reagerer mildt negativt ved børsåbningen dagen efter fyringen af Jens Bager.

Allergivirksomheden Alk-Abelló falder ved børsåbningen tirsdag morgen, hvor aktien dropper med næsten 2 pct. 954 kr.

Det sker i kølvandet af, at allergikoncernen mandag eftermiddag efter børsens lukketid oplyste, at selskabets administrerende direktør, Jens Bager, fratrådte sin stilling med øjeblikkelig virkning fra 22. februar 2016. Bestyrelsesformanden, Steen Riisgaard, skal fungere som direktør, indtil en afløser er fundet. Han oplyste mandag, at processen med at finde en ny direktør er sat i gang.

"Vi leder meget bredt - og internationalt. Vi skal finde en, der har de kommercielle kompetencer i orden, som kan lede os globalt. Jeg forventer, at det kommer til at tage mellem fire og seks måneder at få en ny direktør på plads," sagde Steen Riisgaard til Ritzau Finans.

Det er desuden kun små 14 dage siden, at virksomheden fremlagde et regnskab, der viste, at selskabet forventer en organisk vækst på 10 pct. i basisforretningen i 2016.

ALK-formand: Umiddelbart lyder det også unfair, men vi skal se på virksomhedens tarv

ALK-Abelló fyrer topchef

ALK-topchef ser frem til 2016

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier