MedWatch

ALK-Abelló fyrer topchef

Jens Bager fratræder med øjeblikkelig virkning, og bestyrelsen leder nu efter den mangeårige direktørs afløser.

ALK-Abellós administrerende direktør, Jens Bager, fratræder sin stilling, fortæller allergikoncernen i en meddelelse til fondsbørsen. Det sker med øjeblikkelig virkning fra 22. februar 2016

Selskabet vil med det samme begynde at lede efter en ny topchef. Steen Riisgaard vil i mellemtiden fungere som bestyrelsesformand med udvidet ansvar og vil "som sådan" fungere som virksomhedens daglige leder, lyder det.

"Bestyrelsen vurderer, at det er et godt tidspunkt at lede efter en ny administrerende direktør. Derfor har vi indgået en aftale med Jens Bager om, at han fratræder sin stilling. Vi vil søge efter en ny direktør med relevante erfaringer og kompetencer, der kan styrke den globale kommercialisering af ALK's portefølje af evidensbaserede produkter mod både allergisk rhinitis (høfeber) og astma," siger Steen Riisgaard i meddelelsen.

Jens Bager, der har haft stillingen i 16 år, vil nu fokusere på en bestyrelseskarriere. Han sidder i forvejen som formand for bestyrelsen hos medicoselskabet Ambu.

"Jeg er stolt over den virksomhed, jeg nu giver videre til en ny CEO, da alle strategiske og finansielle indikationer er positive og peger i den rigtige retning. Derfor er tidspunktet for denne ændring også rigtig i forhold til at udvide min bestyrelseskarriere, og den mulighed vil jeg nu forfølge," siger han i meddelelsen..

Jyske: Der venter et langt, sejt træk for ALK

ALK når vigtig amerikansk milepæl

ALK-topchef ser frem til 2016

Danske sænker anbefaling på ALK

Forsiden lige nu

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier