MedWatch

Teva kommer med indrømmelser omkring Allergan-deal

EU oplyser, at Teva er kommet med forslag til, hvordan overtagelsen af Allergans generika-divison kan blive godkendt så hurtigt som muligt.

Teva håber, at den 40,5 mia. dollars dyre overtagelse af Allergans generika-divison, der blev meldt ud i sommer, kan gå hurtigt igennem hos EU’s konkurrencemyndigheder. Derfor har givet indrømmelser til EU. Det skriver Bloomberg.

Hvad indrømmelserne går ud på, er ikke offentliggjort, men EU har udskudt sin deadline til 10. marts i forhold til at komme med sin afgørelse i sagen. Det er sket efter, at selskaberne har indsendt forskellige forslag til Kommissionen, som skal sikre, at den handel, der potentielt skaber verdens største producent af generiske lægemidler, ikke falder på gulvet.

Som regel kan virksomheder imødegå konkurrencemyndighedernes bekymringer ved at frasælge dele af deres virksomhed.

Målet for Teva ved at give indrømmelser er, at undgå en udvidet undersøgelse fra EU’s side, der i så fald vil vare omkring 90 arbejdsdage.

Hvis handlen med Allergan falder på gulvet, skal Teva betale Allergan 1 mia. dollars, altså lidt over 6,7 mia. kr.

Teva forsøger at speede opkøbet af Allergan-division op

Teva frasælger for at få grønt lys til opkøb

Pfizer bliver Tevas største aktionær

 

Forsiden lige nu

ABG: Konkurrenter kan have skabt uro om Darzalex-prognose

Problemer er fortsat for Genmab-aktien i kølvandet på hæmatologikonferencen ASH i denne uge, primært på baggrund af stærke data fra en CAR-T-celleterapi mod knoglemarvskræft. Aktien har torsdag eftermiddag mistet mere end 14 pct. af sine værdi i forhold til inden konferencen.

Novos nye partner har fokus på neurologiske sygdomme

Novo Nordisk har netop indgået en mulig milliardaftale med et belgisk selskab om et eksperimentel lægemiddel mod diabetes og NASH. Men biotekselskabets arbejde har ellers mere berøring med sygdomsområder, som to andre danske selskaber fokuserer på.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier