MedWatch

Teva kommer med indrømmelser omkring Allergan-deal

EU oplyser, at Teva er kommet med forslag til, hvordan overtagelsen af Allergans generika-divison kan blive godkendt så hurtigt som muligt.

Teva håber, at den 40,5 mia. dollars dyre overtagelse af Allergans generika-divison, der blev meldt ud i sommer, kan gå hurtigt igennem hos EU’s konkurrencemyndigheder. Derfor har givet indrømmelser til EU. Det skriver Bloomberg.

Hvad indrømmelserne går ud på, er ikke offentliggjort, men EU har udskudt sin deadline til 10. marts i forhold til at komme med sin afgørelse i sagen. Det er sket efter, at selskaberne har indsendt forskellige forslag til Kommissionen, som skal sikre, at den handel, der potentielt skaber verdens største producent af generiske lægemidler, ikke falder på gulvet.

Som regel kan virksomheder imødegå konkurrencemyndighedernes bekymringer ved at frasælge dele af deres virksomhed.

Målet for Teva ved at give indrømmelser er, at undgå en udvidet undersøgelse fra EU’s side, der i så fald vil vare omkring 90 arbejdsdage.

Hvis handlen med Allergan falder på gulvet, skal Teva betale Allergan 1 mia. dollars, altså lidt over 6,7 mia. kr.

Teva forsøger at speede opkøbet af Allergan-division op

Teva frasælger for at få grønt lys til opkøb

Pfizer bliver Tevas største aktionær

 

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier