MedWatch

Klinisk nedtur fortsætter for amerikansk biotekselskab

Et amerikansk biotekselskab har efter en fase 3 fiasko med en lægemiddelkandidat mod virusinfektion nu valgt at trække stikket på yderligere to fase 3-studier.

Nedturen fortsætter for det amerikanske biotekselskab Chimerix. Tilbage i december fik selskabets antivirale lægemiddelhåb brincidofovir mod cytomegalovirus (CMV) en syngende fase 3 lussing, og nu har selskabet så valgt at stoppe yderligere to fase 3-studier med brincidofovir, skriver FierceBiotech.

Fase 3-nederlag til amerikansk biotekselskab

I stedet ønsker man nu at fokusere på et fase 2-studie, der skal give indsigt i, hvordan man bedst bevæger lægemiddelkandidaten frem, hedder det.

"Vi er skuffede over, at Supress-studiet ikke kunne bekræfte fordelene ved brincidofovir i forhold til at forebygge CMV i vores højrisiko HCT-patienter (personer, der har fået en hæmatopoietisk stamcelletransplantation), men vi er opmuntrede af den klare antivirale effekt af brincidofovir under behandlingsperioden og i nøgle subgrupper af højrisikopatienterne i dette studie," udtaler W. Garrett Nichols, medicinsk direktør hos Chimerix.

Forsiden lige nu

Svensk Novo-selskab går tilbage på både top- og bundlinje

Både omsætning og indtjening er faldet i tredje kvartal for det svenske medicinalselskab Orexo, som Novo Holdings ejer en fjerdedel af. Selskabet styrer dog fortsat mod et nyt år med plus på bundlinjen, og der er lagt i ovnen til et endnu bedre 2018.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier