MedWatch

AbbVies hormon-gel styrker potensen

Et nyt studie hos ældre mænd viser, at AbbVies hormongel, AndroGel, forbedrer den seksuelle aktivitet, lyst og manglende evne til rejsning.

De første data fra et stort testosteron-studie viser nu, at Abbvies hormongel, AndroGel, også har betydelig virkning på mænds potens. Det skriver The Wall Street Journal.

Studiet Testosterone Trial, der har kostet 50 mio. dollars, har undersøgt 790 mænd over 65 år med et lavt niveau af testosteron. Halvdelen af mændene har brugt AndroGel, der indeholder testosteron, og som ifølge anvisningen skal smøres på skuldre og øverst på armene, mens den anden halvdel fik placebo.

Her fandt man, at mænd med en lav seksuel aktivitet fik øget den seksuelle aktivitet, lyst og øget potensen betydeligt, i forhold til de mænd, der modtog placebo. Testosteron-gelen havde dog ikke betydning for deres mobilitet eller energiniveau.

Forsiden lige nu

GSK får FDA nik til potentiel revolutionerende HIV-behandling

GSK har fået grønt lys fra de amerikanske lægemyndigheder, FDA, til selskabets mest lovende HIV-middel. Tilladelsen kan være indledningen til et paradigmeskifte inden for HIV-behandling, idet behandlingen reducerer antallet af lægemidler, patienterne behøver at tage.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier