MedWatch

Aktiefond: Genmab når snart over kurs 1000

I 2016 vil Genmabs aktiekurs ryge over 1000, spår den norske aktiefond, Delphi Funds, i dagens udgave af Børsen.

Selvom det er gået ned ad bakke i starten af året for Genmabs aktiekurs, så bliver 2016 alligevel nok det år, hvor biotekvirksomhedens aktie når over kurs 1000. Det mener den norske aktiefond, Delphi Funds i dagens udgave af dagbladet Børsen.

Delphi Funds, der var Norges bedste aktefond i 2015 med et afkast på over 45,8 pct. har mere end 400 mio. norske kr. investeret i Genmab.

Øyvind Fjell, porteføljemanager i Delphi Nordic fremhæver over for Børsen, at han ser flere kurstriggere i Genmab i den kommende tid. Blandt andet muligheden for, at det store håb, knoglekræftsmidlet, Darzalex, kan overgå fra i stedet at administreres fra drop til at kunne gives med kanyle.

Derudover vil der komme resultater i løbet af året fra senfaseforsøg med Darzalex.

Børsen skriver også, at det amerikanske finanshus Jeffries estimerer, at Darzalex vil kunne nå et topsalg på 8,5 mia. dollars, altså over 55 mio. kr.

Genmab belønnes mildt for pænt regnskab

Darzalex-salg skal holde hånden under Genmabs næste vinder

Analytiker om Genmab: Lægemiddelhåb indfrier alle forventninger

Flot start til Genmabs kræftmiddel i USA

Forsiden lige nu

MSD's Keytruda fejler i mavekræftstudie

Immunterapien Keytruda fra amerikanske Merck/MSD har ikke kunnet overgå kemoterapi i andenlinjebehandling af patienter med kræft i mave eller spiserør. Lægemidlet blev for få måneder siden godkendt i indikationen i tredje linje.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier