MedWatch

Aktiefond: Genmab når snart over kurs 1000

I 2016 vil Genmabs aktiekurs ryge over 1000, spår den norske aktiefond, Delphi Funds, i dagens udgave af Børsen.

Selvom det er gået ned ad bakke i starten af året for Genmabs aktiekurs, så bliver 2016 alligevel nok det år, hvor biotekvirksomhedens aktie når over kurs 1000. Det mener den norske aktiefond, Delphi Funds i dagens udgave af dagbladet Børsen.

Delphi Funds, der var Norges bedste aktefond i 2015 med et afkast på over 45,8 pct. har mere end 400 mio. norske kr. investeret i Genmab.

Øyvind Fjell, porteføljemanager i Delphi Nordic fremhæver over for Børsen, at han ser flere kurstriggere i Genmab i den kommende tid. Blandt andet muligheden for, at det store håb, knoglekræftsmidlet, Darzalex, kan overgå fra i stedet at administreres fra drop til at kunne gives med kanyle.

Derudover vil der komme resultater i løbet af året fra senfaseforsøg med Darzalex.

Børsen skriver også, at det amerikanske finanshus Jeffries estimerer, at Darzalex vil kunne nå et topsalg på 8,5 mia. dollars, altså over 55 mio. kr.

Genmab belønnes mildt for pænt regnskab

Darzalex-salg skal holde hånden under Genmabs næste vinder

Analytiker om Genmab: Lægemiddelhåb indfrier alle forventninger

Flot start til Genmabs kræftmiddel i USA

Forsiden lige nu

Novo-direktør: Det kan man ikke gøre meget bedre

Et amerikansk ekspertpanel under FDA stemte onsdag så godt som enstemmigt for en godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid. Det vakte stor glæde i selskabets hovedkvarter, hvor forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen fulgte seancen med flere hundrede kolleger.

Sydbank: Eksperter ser semaglutid som den førende GLP-1-analog

Ifølge Sydbank-analytiker Søren Løntoft Hansen var de eksperter, som onsdag aften anbefalede en amerikansk godkendelse af Novo Nordisks lægemiddelhåb semaglutid, meget tilfredse med både effekt- og hjertekardata på midlet. Han forventer en kursstigning fra morgenstunden og en godkendelse til december.

Amerikansk Novo-rival sætter sig selv til salg

Novo Nordisks nærmeste rival på det amerikanske marked for fedmebehandling sår tvivl om sin egen overlevelse og lægger blandt andet op til, at et salg eller en fusion kan komme på tale.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier