MedWatch

Teva forsøger at speede opkøbet af Allergan-division op

Israelske Teva forsøger at gennemført overtagelsen af Allergans generika-division hurtigere hos konkurrencemyndighederne ved at give en række indrømmelser til myndighederne allerede i denne uge.

Teva presser på for at få gennemført den 40,5 mia. dollars store overtagelse af Allergans generika-division, som man meldte ud i sommer. Ifølge Bloomberg News vil Teva og Allergan nå en deadline torsdag midnat for at foreslå "afhjælpningsforanstaltninger" med sigte på at dæmpe eventuelle bekymringer EU's konkurrencemæssige bekymringer.

Hvis EU er tilfredse med forslagene, kan de godkende transaktionen uden en udvidet undersøgelse, der kan vare omkring 90 arbejdsdage. Selskaberne planlægger at lukke handlen i slutningen af marts.

Tilbage i slutningen af december skrev Reuters, at Teva ville frasælge aktiver for omkring 1 mia. dollars for at bane vejen for købet af Allergans generika-forretning, og det er altså denne vej man ser ud til at fortsætte ud ad.

Teva frasælger for at få grønt lys til opkøb

Nordea: Teva-opkøb afspejler ny tendens

Teva dropper ét milliardopkøb for at foretage et andet

Forsiden lige nu

MedWatch-indeks: Endnu en tung uge for biotekaktierne

Nedturen ser ud til at fortsætte for de danske biotekaktier, som alle oplevede kursfald i uge 47. Novo Nordisk ender for en efterhånden sjælden gangs skyld på toppen i MedWatch-indekset, efter at have givet markedet tiltro til fremtiden på sin kapitalmarkedsdag.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier