MedWatch

Stærke Darzalex-udsigter giver anbefalingsløft til Genmab

Jyske Bank hæver sin tiltro til Genmabs aktie efter gårsdagens årsregnskab, selvom kursmålet skrues lidt ned.

Jyske Bank hæver sin anbefaling af Genmab til "stærkt køb" fra "køb" efter årsregnskabet fra biotekselskabet sent onsdag.

Kursmålet for aktien skrues dog ned til 1000 kr. fra 1100 kr., fremgår det af en analyse fra banken.

Og det er særligt det store håb hos Genmab, kræftmidlet Darzalex, der skal trække fremgangen for selskabet, lyder vurderingen fra Jyske Bank, der ser positivt på selskabets egen prognose for midlet.

"Darzalex-royalties blev i 2015 16 mio. kr., hvilket er på linje med forventningerne. For 2016 gav Genmab overordnede forventninger, der var under vores prognose, men med meget optimistiske Darzalex-udsigter, som overgik vores forventninger. Genmab-aktien har været under salgspres i de seneste uger, hvilket efter vores mening ikke reflekterer fundamentalerne," skriver senioranalytiker Frank Hørning Andersen i en analyse.

Genmab-aktien steg med 3,2 pct. til 717 kr. onsdag.

Darzalex-salg skal holde hånden under Genmabs næste vinder

Analytiker om Genmab: Lægemiddelhåb indfrier alle forventninger

Flot start til Genmabs kræftmiddel i USA

Forsiden lige nu

Her er Novo Nordisks strategi for fremtiden

Novo Nordisk har lagt en plan for den fremtidige vækst i de forskellige dele af sin forretning. Der vil både være fokus på den traditionelle kerneforretning og nye områder, og så har selskabet intensiveret sin jagt på mulige opkøb.

Allergan sagsøgt for at vildlede patentkontor

Endnu engang er amerikanske Allergan havnet i en patenttvist om blockbusteren Restasis. Denne gang handler det dog ikke om selskabets såkaldte ”indianer-finte”, men derimod om vildledning af det amerikanske patentkontor.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier