MedWatch

Mercks indiske samarbejde er slut

Verdens femtestørste generikaproducent og Merck har lukket selskabernes joint venture ned, og en engang betragtelig generikasatsning er nu reduceret til to midler.

Amerikanske Merck og indiske Sun Pharmaceutical Industries har ifølge Reuters lukket deres joint venture-selskab ned. Dermed slutter et fem år langt samarbejde, der startede ud med en ambition om at udvikle mærkevare-generika til de nye vækstmarkeder.

Samarbejdet slutter på grund af "ændrede prioriteter" for begge selskaber.

Verdens femtestørste generikaproducent og Merck vil dog fortsat samrabejde om at markedsføre diabetesmidlet sitagliptin, kendt under mærket Januvia, og en aftale om Mercks eksperimenterende hudsygdomsmiddel, tildrakizumab, fortsætter også.

Indisk medicinalkæmpe køber skandaleramt konkurrent

Problemerne fortsætter for indisk flagskib

Indisk medicinmilliardær på opkøbsjagt

Forsiden lige nu

EMA-chef får kritik for "partisk kampagne"

Direktøren for Det Europæiske Lægemiddelagentur beskyldes for at være lidt for smart og have skruet for hårdt på spin-knappen inden afgørelsen om placeringen af agenturet. Men medarbejderne elsker ham.

Skåninge raser over svensk regering i EMA-sag

I det sydlige Sverige er man fortørnede over, at Sverige ikke støttede Danmark bedre i kampen om at få Det Europæiske Lægemiddelagentur til København. Der bliver både brugt ord som kriminelt, svigt og ubegribeligt.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier