MedWatch

Riskær investerer i medicinsk cannabis

Erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen investerer i en plantage, der dyrker medicinsk cannabis.

Den bedrageridømte erhvervsmand Klaus Riskær Pedersen har kastet sig over medicinsk cannabis, som sin næste investering, skriver dr.dk.

Gennem selskabet Nube Serena SA investerer han i en 600.000 m2 stor plantage i Uruguay, skriver dr.dk. Det skal give et udbytte på mellem 50 og 75 ton cannabis om året. Flere amerikanske stater og lande i hele verden har legaliseret medicinsk cannabis, og det diskuteres i flere andre lande - herunder Danmark.

"Risikoen er jo, at vi ikke kan få styr på produktionen. At vi ikke kan skaffe en kvalitet af cannabis, der er god nok. Der kan komme en masse bøvl. Men det bøvl er ikke anderledes, end da vi startede internettet i ’95", siger Klaus Riskær Pedersen til dr.

 

Riget forbereder forsøg med cannabis

Læger advarer mod at gøre medicinsk cannabis lovligt

Briter opnår nye genveje for cannabis-middel

Forsiden lige nu

EUHA-optakt: Det skal vi holde øje med

Når det i morgen går løs på høreapparatsmessen EUHA i Nürnberg, er det især værd at holde med selskabernes status på remote fine tuning-teknologier, genopladelige batterier og det kommende over the counter-marked i USA. De helt store produktlanceringer skal vi nok ikke forvente, vurderer analytiker.

Danske rehabselskaber flokkes til det tyske marked

De danske producenter af hjælpemidler søger i stigende grad vækst fra salg i Tyskland. Det gælder etablerede koncerner som Guldmann, der investerer i Tyskland på ny, såvel som de helt små opstartsvirksomheder, der tager deres første skridt på markedet.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier