Når det danske biotekselskab Symphogen formentlig næste år skal i gang med fase 3-studier med lægemiddelkandidaten Sym004 til behandling af tarmkræft, skal der flere penge i kassen. Det skriver Berlingske Business mandag.

I et interview med avisen fortæller adm. direktør i Symphogen, Kirsten Drejer, at det vil være et naturligt skridt at børsnotere selskabet.

"Hvis vi vælger at tage Sym004 på markedet selv, skal vi ud at hente yderligere kapital til fase 3-studier. Det kan så blive vores nuværende investorer og eventuelt nogle nye eller måske mere naturligt, at vi går på børsen. Det vil være noget, vi skal forholde os til i løbet af 2017. Jeg vil mene, at Symphogen i løbet af 2017 vil være en tilstrækkelig moden virksomhed til at blive børsnoteret," siger Kirsten Drejer til Berlingske Business.

Sunstone Capital har været med fra starten og ejer i dag 8 pct. af selskabet. Også Novo A/S og PKA er med i ejerkredsen, men på trods af de stærke investorer påpeger partner i Sunstone Søren Lemonius overfor Berlingske Business, at et fase 3-studie ikke skal finansieres af dem, "så der skal ske noget."