MedWatch

Kolding tager tocifret millionbeløb med sig

Eivind Kolding kan efter sin fyring fra chefposten i Novo A/S trøste sig med en solid farvelgave.

Fredag måtte Eivind Kolding sige farvel til direktørstolen i Novo A/S. Her fyrede bestyrelsen den tidligere topchef i Maersk Line og Danske Bank efter kun kort tid i chefrollen hos den store pengetank.

Ikke desto mindre kan Kolding se frem til et ganske gyldent håndtryk. Til Berlingske oplyser bestyrelsesformand Sten Scheibye, at Eivind Kolding får et års opsigelse samt et års løn med ud af døren hos Novo A/S - det svarer til godt 20 mio. kr.

Det er dog, tilføjer avisen, et stykke lavere, end da Kolding blev fyret fra Danske Bank, hvor godtgørelsen lød på 23 mio. kr.

Efter afskedigelsen fredag udtalte Eivind Kolding til MedWatch, at han gerne havde fortsat:

"Det vil jeg ikke lægge skjul på. Naturligvis havde jeg gerne fortsat den gode udvikling, som Novo A/S er i, og stået i spidsen for den, men jeg er den første til at sige, at det er bestyrelsens afgørelse, hvor længe man er det, og det har jeg den fulde forståelse for:"

Kolding: Jeg ville gerne være fortsat

Formand efter fyring: Jeg har været glad for at have Eivind i de to år

Eivind Kolding fyret hos Novo

Novo A/S investerer stort i laboratorievirksomhed

Forsiden lige nu

Disse virksomheder får lov at dyrke cannabis i Danmark

Lægemiddelstyrelsen har offentliggjort navnene på det ene selskab, som indtil nu har fået tilladelse til at dyrke det såkaldte cannabismellemprodukt, der er en forarbejdet udgave af råproduktet. Derudover har 11 selskaber har fået tilladelse til at dyrke cannabis.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier