MedWatch

Medie: Tidligere Salix-top undersøges for at vildlede investorer

Det amerikanske børstilsyn er eftersigende ved at undersøge den tidligere adm. direktør og finansdirektør hos amerikanske Salix, fordi de skulle have pyntet på sandheden om Salix' lagerniveau.

Den tidligere adm. direktør og finansdirektør hos amerikanske Salix er ved at blive undersøgt for vildledelse af investorer i forbindelse med afsløringen af, at deres lagerniveau var meget højere en tidligere rapporteret. Ifølge Reuters, der gengiver en kilde med kendskab til sagen, undersøger det amerikanske børstilsyn SEC nu, hvilken rolle tidligere adm. direktør Caorolyn Logan og tidligere finansdirektør Adam Derbyshire har spillet i forhold til de rapporterede lagerniveautal.

Lagerniveauer er en vigtig foranstaltning, som investorerne er afhængige af for at måle efterspørgslen for receptpligtig medicin.

Valeant købte i april sidste år Salix for 11 mia. dollars. I oktober meddelte i en finansiel ansøgning, at Salox stod over for en SEC-undersøgelse af oplysninger og regnskabsmæssige forhold, der er relateret til lagerbeholdningen i distributionskanalerne.

Forsiden lige nu

EMA-chef får kritik for "partisk kampagne"

Direktøren for Det Europæiske Lægemiddelagentur beskyldes for at være lidt for smart og have skruet for hårdt på spin-knappen inden afgørelsen om placeringen af agenturet. Men medarbejderne elsker ham.

Skåninge raser over svensk regering i EMA-sag

I det sydlige Sverige er man fortørnede over, at Sverige ikke støttede Danmark bedre i kampen om at få Det Europæiske Lægemiddelagentur til København. Der bliver både brugt ord som kriminelt, svigt og ubegribeligt.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier