MedWatch

Johnson & Johnson Innovation går under 5 pct. i Genmab

Amerikanske Johnson & Johnson Innovation har solgt ud af sine aktier i danske Genmab. Yderligere 1,1 mio. aktier i Genmab skal sælges i forbindelse med en såkaldt afdækningstransaktion.

Amerikanske Johnson & Johnson Innovation har solgt ud af sine Genmab-aktier og ejer nu under 5 pct. af den samlede aktiekapital i selskabet. Det betyder samtidig, at det ikke længere storaktionær, oplyser Genmab i en meddelelse.

Salget skal ses i lyset af, at Johnson & Johnson Innovation fredag oplyste, at det ville sælge op til 600.000 aktier i en såkaldt accelereret bookbuilding, hvor den amerikanske storbank Goldman Sachs stod for at afhænde aktierne.

I alt skal Goldman Sachs står for at sælge 1,7 mio. aktier i det danske biotekselskab Genmab. Det skrev Bloomberg News sent torsdag eftermiddag.

De første 600.000 er altså blevet solgt af Johnson & Johnson og de øvrige 1,1 mio. aktier sælges i forbindelse med en såkaldt afdækningstransaktion, som er aftalt med Genmabs partner Johnson & Johnson.

Forsiden lige nu

Danmark får første bioteknotering siden 2010

For første gang siden Zealand Pharma gik på børsen i 2010, kommer der nu en dansk bioteknotering. Orphazyme har tirsdag indledt børsprocessen med den såkaldte intention-to-float til fondsbørsen.

Dommer bortkaster J&J-milliarddom

For anden gang på under en uge bliver en dom mod Johnson & Johnson i de såkaldte talkumsager nu omstødt. Denne gang handler det om en dom til 2,5 mia. kr.

Japansk medvind til dansk medicoopstart

Det danske opstartsselskab Medtrace har indgået et nyt samarbejde med et japansk industrikonglomorat, som skal hjælpe selskabet med den regulatoriske og kommercielle udvikling af hovedproduktet.

Leo Pharma-handel og prostatakræftmiddel sikrer Astellas rekordår i Norden

Den japanske medicinalkoncern Astellas Pharma har så godt som fordoblet sin omsætning i Skandinavien og de baltiske lande på et halvt årti. Det skyldes i høj grad prostatakræftmidlet Xtandi, som man lancerede for nogle år siden og netop nu er ved at udvide potentialet for. Samtidig har en stor handel med danske Leo Pharma fordoblet nettoresultatet for Astellas Pharma A/S i det seneste regnskabsår.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier