MedWatch

GSK rammer plet med forventninger

Britiske GlaxoSmithKline har formået at ramme det forventede overskud lige på. Til gengæld skuffer selskabet på driften.

Det britiske medicinalselskab Glaxosmithkline (GSK) rammer det ventede overskud lige i øjet med sit regnskab for fjerde kvartal.

Selskabet realiserede i kvartalet en indtjening per aktie på 18,1 pence, og det var lige præcis, hvad analytikere ifølge Bloomberg News havde ventet.

Omsætningen landede på 6,3 mia. pund - det samme som analytikerne havde regnet med.

Til gengæld skuffer GSK på driften, idet driftsoverskuddet blev på 1,36 mia. pund mod analytikernes estimat på 1,47 mia. pund.

I sit regnskab fortæller GSK, at makroøkonomiske forhold samt sundhedsområdet generelt fortsat vil være udfordrende, skriver Bloomberg News.

GSK-aktien stiger 0,3 pct. til 1430,00 pence.

Forsiden lige nu

EMA-chef får kritik for "partisk kampagne"

Direktøren for Det Europæiske Lægemiddelagentur beskyldes for at være lidt for smart og have skruet for hårdt på spin-knappen inden afgørelsen om placeringen af agenturet. Men medarbejderne elsker ham.

Skåninge raser over svensk regering i EMA-sag

I det sydlige Sverige er man fortørnede over, at Sverige ikke støttede Danmark bedre i kampen om at få Det Europæiske Lægemiddelagentur til København. Der bliver både brugt ord som kriminelt, svigt og ubegribeligt.

Seneste Medicinal & Biotek

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier